Hyveitä: Lojaalisuus: 11 Kohtuullisuus: 10 Oikeudenmukaisuus: 10 Viisaus: 9 Urhoollisuus: 7 Anteeksiantavaisuus: 6 Rakkaus: 6 Hiljainen tieto: 4 Suhteellisuuden taju: 4 Pyhä huolettomuus: 3 Jalo joutilaisuus: 1 


   Syntejä: Murehtiminen: 15 Ylpeys: 12 Vihamielisyys: 11 Hengen velttous: 9 Vatsan palvonta: 9 Huumorintajuttomuus: 8 Välinpitämättömyys: 7 Ahneus: 5 Tietämättömyys: 5 Hekumallisuus: 1 Kateus: 0


 Mikä eläin olen testin mukaan olen siis KISSA

www.nelonen.fi/hantapystyyn/luonnetesti.html

Olet oman tiesi kulkija. Voit istua tuntikausia ikkunalaudalla haaveilemassa ja rakastat päiväunia. Jos jokin kuitenkin herättää jakamattoman mielenkiintosi, olet keskittynyt saalistaja, joka ei luovuta ennen kuin on saanut haluamansa.Jotka mut tuntee niin eikös aikalailla pidä paikkaansa ;)

735458.jpg

Täältä löytyy testiä jos jonkinmoista!
 http://www.mtv3.fi/helmi2005/kuudesaisti/artikkeli.shtml/392057

Olet Romanttinen suutelija!

Suutelet vain silloin kun tunnelma on oikea ja sinusta tuntuu, että olet rakastumassa. Joku voi pitää Sinua vanhanaikaisena, mutta suudellessasi näet tähtiä. Yksi suudelma Sinulta saa kenet tahansa koukkuun loppuelämäksi!

Et ole mikään siveyden sipuli, mutta seksi on sinulle rakkauden osoitus, etkä syöksy siihen suinpäin, etkä koskaan ilman syviä tunteita. Sinulla ei ole kiirettä minnekään, olet huomannut että ajan kanssa asiat vain paranevat. Paljon todennäköisemmin löydät itsesi kultasepän liikkeestä ostamasta kihlasormuksia kuin jonkun tuntemattoman vuoteesta!

Kuka sopii Sinulle?

Yhdessä toisen Romanttisen suutelijan kanssa rakennat taivaan tähtisateineen. Nautitte molemmat viettelyn hienostuneesta taiteesta ja pidätte molemmat parempana katsoa kuin katua. Tämä on kuitenkin juuri sitä rakkautta ensisilmäyksellä.

Viehätyt todennäköisesti myös Kuumista suutelijoista. Tapa millä hän katsoo suoraan silmiisi ja vetää Sinut syliinsä on suorastaan yliluonnollinen...

Villejä suutelijoita Sinun sen sijaan tulee välttää, hinnalla millä hyvänsä. He haluavat suudella kaikkia, eivätkä osaa sitoutua. Unohda! Aistilliset suutelijatkaan eivät ole Sinun tyyppiäsi. he haluavat sänkyysi aivan liian nopeasti... ja pahastuvat kun Sinä et siihen suostu.

Ja kissaeläin testissä tuli tämä

735478.jpg

Sitten illan viimeinen ja yllätyksiä (ainakaan omasta mielest

Tyylityyppisi on romanttinen. Annat tunteiden viedä ja haluat tuntea itsesi naiselliseksi ja ihailluksi. Osaat myös nähdä hetkessä asuvan ikuisuuden ja nautit yksityiskohtien kauneudesta. Elämä on sinulle mahdollisuuksia täynnä.

Romantikkona pidät pukeutumisessakin kaikesta sellaisesta, joka ilmentää naisellisuutta ja pehmeyttä. Sinun vaatekomerostasi on todennäköisesti turha etsiä maihinnousukenkiä tai armeijakuosisia housuja. Pukeudut mieluusti hameeseen, ja farkuissasikin on todennäköisesti kukkakuvioita tai pitsireunusta lahkeensuissa tai taskunreunoissa. Ihastut helposti röyhelöihin. Kukkakuviot saattavat myös olla mieleesi ja valitset mieluummin liehuvan naisellisen hameen ja sievän puseron  kuin työhaalarit - jopa puutarhatöihin. Romanttisena tyyppinä yhdistelet housuasuihin tai jakkupukuun pitsipuseroita tai korvaat housupuvun kokonaan vaikkapa leningillä tai pusero-hame-yhdistelmällä.

Kiinnität paljon huomiota pukeutumisessasi yksityiskohtiin ja uhraat myös aikaa ulkonäöllesi. Meikkisi toistaa pastelleja lempivärejäsi. Vältät sameita, tummia, likaisia sävyjä. Erityisesti mieleesi ovat vaaleanpunaisen eri sävyt, erilaiset punaiset persikasta kirkkaan punaiseen, luumunsävy, purppuran punainen ja violetti yhdistettyinä herkkiin pastellisävyihin.

Korusi ovat hienostuneita ja täynnä kauniita yksityiskohtia olevia. Antiikkikorut, helmet ja kameekorut sopivat tyyliisi. Romanttisena ihmisenä
pidät kiharoista ja viihdyt vain harvemmin suorissa hiuksissa. 

735825.jpg


IIK IHANA kOTI OLISI!!!!!!

735821.jpg